Velkommen til min blogg!

Søken til fred og ro gir kraft og livskvalitet!

mandag 30. august 2010

Utstrålning

På søndagen var vi i nærheten av Skien på en konfirmasjon. Det var en stund for kontemplasjon selv om jeg ikke er enig i alt hva presten sier. Det er uansett viktig å stoppe opp å tenke etter på hva som er viktig livet. Jeg tror også på en høyere kraft selv om det ikke er i kirkens version.
Konfirmanten ble konfirmert og fikk de gaver som vi synes han er verd. Vi er mange som er glad i den her 15-åringen som har glimten i øynene og mye energi.
Etterpå reiste vi hjem til hans familie og vi spiste mye god mat. Etter middagen reiste han seg opp og holdt en tale. Så ung og allerede den utstrålningen og den talen som han tok på sparket.
Det var en varm og kjærlighetsfull tale der han også tillot seg å uttrykke takknemlighet. Arbeider han videre med de her sidene av seg selv kommer han å få en stor og god karisma! Jeg er imponert!

Det her gir meg mange assosiasjoner. Alle kan vi ha godt av å tenke på at når vi agerer i kjærlighetens tegn, da øker vi også vår egen indre kraft og styrke. Vi føler oss gladere og varmere, fordi det er faktisk det vi er. Det er slik alkemisten omvandler metall til gull. Når vi har kontakt med vår egen varme, føler andre det og søker seg til oss. Men da må vi være gode og kjærlighetsfulle mot oss selv. Det må til for at vi skal ha en varmare karisma.

Vi kan ikke ha en varmere karisma om vi har stengt murerne rundt våre hjerter. Derfor handler det å åpne vår hjerter om å slippe inne kjærligheten i våre liv, og der må vi selv begynne. Vi kan gi hverandre kjærlighetsfull støtte i den her prosessen. Den viktigste nøkkelen i den her prosessen er at vi selv beslutter oss før å begynne den her prosessen. Det er vi selv som har nøkkelen og som må låse opp!

Lykke til med ditt livs reise!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar