Velkommen til min blogg!

Søken til fred og ro gir kraft og livskvalitet!

søndag 7. juli 2013

Bryllup

For noen uker siden var vi på bryllup i Tyrkia. Det er litt ulikt et skandinavisk bryllup, ikke minst i antall gjester. Det var over tusen gjester den har kvelden! Det dere ser på bildet er den plass der brudeparet sitter når de sier ja til å gifte seg med hverandre. Det er ikke plassen og situasjonen som passer sammen med panikkangst eller liknende, når de gifter seg fremfor så mange gjester. Den her situationen kan gjøre hvem som helst nervøs.

 
Men brudeparet klarte seg helt strålende. De sa sine "Ja", og da gikk fyrverkeriet i gang likt nyttårsrakettene gjør hver eneste nyttår hos oss.
Brudeparet danset med alles øyner på seg. Det var så mange fremfor meg, slik at jeg ikke kunne ta noen nærbilder, men det her viser litt av stemningen.
 
 
 
 
Etter den første dansen kom den nærmeste familien opp på dansegulvet, og deretter kunne den som ville danse. Det var levende tyrkisk musikk, og tyrkisk dans. 
 
 
Det ble servert Coca Cola og vann til å drikke. Vi fikk også litt nøttemiks å spise. Det kan naturligvis ikke bli så mye å spise og å drikke når det kommer så mange gjester, og man ikke vet hvor mange gjester som kommer på bryllupet. Vi så en lastebil kommer med flere plaststoler, men likevel fikk mange av gjestene stå og se på bryllupet. Alle er velkomne.
 
 
Når brudeparet kjører hjem fra bryllupet, skal alle se at det sitter et nygift par i bilen. Det her er en dekorasjon på bilen som vi har sett tidligere. Etter bilen med brudeparet, kommer det en "karavan" med biler, som kjører etter brudeparet hjem. På vegen hjem tuter alle bilene mens varsellysene blinker. Etter et annet bryllup var vi en del av karavanen og vi registrerte at andre tyrkere ikke brøt karavanen.
  
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar