Velkommen til min blogg!

Søken til fred og ro gir kraft og livskvalitet!

lørdag 26. november 2011

Nå står jeg i det med begge beina!

Idag hadde jeg et debattinnlegg i lokalavisen HA, Hamar Arbeiderblad.
Tusen takk til HA som gjorde et flott arbeide med å rette på alle mine skrivefeiler, og som satte inn en passende bilde til. Jeg er glad, fordi HA hjelper meg å få ut mitt budskap til nytte for alle som kommer i kontakt med ME. :)
.7 kommentarer:

 1. Jeg har lest! Godt at lesere av avisa blir gjort oppmerksomme på den triste og alvorlige siden av LP. Det er på tide at kommer ut i medie-Norge.

  SvarSlett
 2. Ja! Det er virkelig på tiden at det kommer ut nå. Jeg er glad at avis redaksjonen tok det så bra at de satte en bilde til innlegget. Da blir det mer synligt.
  Nå blir det spennende å se om det blir en respons fra andre lesere.

  SvarSlett
 3. Takk for at du trekker fram andre erfaringer og synspunkter på LP i lokalavisa. Jeg leste også denne artikkelen: "Igår hadde en lokalavis en to siders artikkel om ukens profil, en LP coach, som kunne fortelle om hvordan hun med Lightning Process hadde blitt fri fra ME".
  Selv om jeg er trygg på mine egne vurderinger og har funnet fram til formuleringer jeg kan bruke imøte med velmenende folk ("har du hørt om LP..."), så betyr ikke det at det ikke kan oppleves som slitsomt å skulle forklare og forsvare.

  SvarSlett
 4. Å forklare og å forsvare kan også ta energi fra en.
  Trist at de dårligere erfaringene ikke har fått plass i media tidligere. Men nå tar vi vekk det sløret... :)

  SvarSlett
 5. Bra skrevet AL, og jeg liker godt det illustrasjonsbildet de plukket ut! Det legitimerer sykdommen og får den til å fremstå som nettopp det den er: en sykdom - ikke en tilstand!
  Bambi

  SvarSlett
 6. Ps! Undrer meg på om det ikke heter baksiden av medaljen... skjønt det har ingen betydning i den store sammenhengen :-)
  Bambi

  SvarSlett
 7. Ja, jeg er glad redaksjonen på HA også syntes det var viktig å gjøre kronikken synlig.
  De er åpne for å formidle nye kunnskaper.
  Ordvalget veide jeg for og imot, på og av. På opplevdes tettere på, men ...
  Som "utlænning" har jeg begynt med et kreativt språkbruk. ;)

  SvarSlett