Velkommen til min blogg!

Søken til fred og ro gir kraft og livskvalitet!

mandag 10. november 2014

Vatten og salt som antihistamin?

Jeg søker ulike metoder for å få opp dagsform og allmenntilstand. Jeg leste en kommentar om   Dr.Fereydoon Batmanghelidj og hans forskning om vann og helse, med en henvisning til den her youtube filmen lengre ned. Jeg har brukt mye av dagen for å lære meg mere om hvordan vann og salt påvirker kroppen. Han mener at mange av oss er dehydrert gjennom vår livsstil, og det gir oss helseproblemer sa han.
Vi kan gi kroppen mulighet til å arbeide med friskprosesser, med enkle hjelpemidler, som vann, salt, bra mat og fysisk aktivitet som å gå en tur ut.
Når han snakker om vann og salt som kur for cancersyke er det noe som jeg ikke kan stå for.
Men når jeg lytter på hva han har å fortelle om kroppens behov av vann, innser jeg at det er tid for å få ned forbruket av te. Jeg drikke mye te, og te er vanndrivende.
Jeg har et meget lavt forbruk av salt, og det er kanskje tid for mere salt i maten.

 
Det skulle være interessant å lese hva personer med lengre utdannelse i naturvitenskapelige fag, som for eksempel kjemi, har å si om det som han forteller om her. Ligger det noe i det, eller hvor kan man finne nyere forskning i det her området? Jeg tror ikke på en metode for alle. Jeg tenker det viktige er å finne en riktig livsstil for å få mere ut av livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar