Velkommen til min blogg!

Søken til fred og ro gir kraft og livskvalitet!

fredag 16. mai 2014

Begynte dagen med latterterapi.

Våkner med hodepine og allergi i dag. Det er jo ikke noe som man har lyst å fokusere på, så derfor velger jeg å avlede oppmerksomheten med en stand up kommedie med David Batra, "Det här var ju tråkigt".

 
Humor og avslapning er en god kombinasjon for velvære til tross for dagens plager. Valget er enkelt. Skal man gjøre det beste av elendet eller skal en gjøre det enda verre?
Kunne diskutert alternativbehandling på Twitter forstås men lytter hellre på Davi Batra nu.
Når vi har fått en styrkekommentar fra Professor Mella 12/5, da kan vi unna oss å slappe av å glede oss over den kunnskapshøyning vi nå ser i Norge.
 
Det har vært mange ildsjeler i ME-miljøet som har arbeidet med å spre informasjon om ME-forskning. Jeg har sett mange kunnskapsrike personer som har stått frem i motvind og stigmatisering og gjort hva de kunne for å få frem det som burde være en selvfølge. Rett behandling til rett pasient! Tenk hva det kan sette i gang forskjellige prosesser i sosiale medier!
Jeg finner mange helter på de sosiale mediene. Kunne nevne navn, men velger å ikke si noen, fordi de blir urettferdig hvis jeg glemmer noen. 
Men ME-forskning viser på ny forståelse og nye veger.
Nå er det mulig å fokusere på spennende forskning.
Det er det som vinner over holdninger og synsinger.
 
På bloggeren serendipitycat.no kan man lese:
"Mella ønsker å formidle et realistisk håp for ME-pasienter. Det er større innsats nasjonalt og internasjonalt på forskningsfronten. Man har enkeltindivider som yter en innsats langt utover det de må. Politisk er ME-saken på dagsorden. Videre sier han: Det er pasientene og ikke legestanden som har vært drivende i dette arbeidet. Mella er skuffet over deler av legestanden som har forutinntatte meninger og mangler nysgjerrighet. "
Det her sitatet finner vi her.
 
Nå er det vår!
 
Smil!
 
:)

2 kommentarer: