Velkommen til min blogg!

Søken til fred og ro gir kraft og livskvalitet!

lørdag 21. april 2012

Dramatisk økning av barn med autisme.

Immunologen og forfatteren Sanna Ehdin skriver mye om holistisk helse, ikke minst om hvordan vår industrimat og annet svekker eller til og med mat gjør folk syke. Jeg leste nå om hva hun tenker om det dramatiskt økende antall barn med autisme som føds idag. Jeg tørr ikke ta stilling til kolloidalt silver, men forskningen om mat leser jeg om på fler og fler steder.

"Vet ni att antalet autistiska barn har gått från en på 10 000 på 80-talet till en på 88 barn… Rubriken låter inte bra, men hur ska man annars beskriva en mer än hundrafaldig ökning av autism på kort tid?

Det är hemskt och jag är övertygad om att fettfobin, de industriprocessade och härdade fetterna (som margarin o varmpressade, kemikaliebetyngda växtoljor) och för mycket snabba kolhydrater orsakat detta.

Jag har läst mkt om detta o det tar 1-3 generationer innan dålig kost och miljö slår igenom på genetiska arvet, ändrar genuttrycket och börjar ge dysfunktioner i hög grad. Där är vi nu tyvärr…" (Sanna Ehdin)

Når Sanna forteller om at det tar 1-3 generasjoner, før dårlig og miljø, slår gjennom på vårt genetiske arv, assossierer jeg det til den nye spennende genetiske forskningen. Det snakkes mye om tankenes effekt på kroppen, men man skal huske på at det er en variabel blant mange andre. Vi er både ånd og materie.

Når det handler om kost og dysleksi har vi nok en del spennende å vente. Sanna Ehdin har selv hatt store problemer med dysleksi. Den dagen hun begynte å spise mere naturligt fett og mindre karbohydrater, da oppdaget hun at hun hadde betydelig mindre problemer med sin dysleksi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar