Velkommen til min blogg!

Søken til fred og ro gir kraft og livskvalitet!

torsdag 22. mars 2012

Annikas historia del2Annika forteller her om hvordan hun startet sitt nye liv til et slankere liv der hun også ble frisk.
Hun hadde mange symptomer, blant annet, ledd og muskel besvær. Hennes helseproblemer forsvant etter 15 år og hun kunne helt plutselig gjøre husarbeide uten noen problemer.  Det samme opplevde hennes pasienter.
Men hun gikk imot de etablerte kostråden og da fikk hun problemer med arbeidsgiveren. De mente at hun ikke fulgte vitenskap og beprøvd erfaring. Hun startet med sin blogg i 2005. Det var starten på en historia som er meget spennende. Jeg tror Annika har fått betale et høyt pris for sitt arbeide, men samtidlig er mange takksomme fordi hun sto frem som hun gjorde.
Idag er det på Socialstyrelsen godkjent at lchf brukes for diabetespasienter, som en av noen kostalternativ. Det erkjent som forenlig med vitenskap og beprøvd erfaring.
Idag må margarinindustrien begynt å gjøre reklame for sitt margarin, også i Norge. Det har jeg ikke sett tidligere. Nå får bøndene gode tider når vi er mere interessert i smør. Beck to basic! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar